Indiferent dacă ești persoană fizică sau reprezinți o companie și dorești să te alături misiunii noastre, ai venit unde trebuie. Selectează mai jos categoria din care faci parte și vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Îți mulțumim pentru că ne ești alături! 

Persoane Fizice

SMS 8845

Pentru a ajuta familiile cu copii internați la Spitalele Clinice de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, „Louis Țurcanu” din Timișoara sau „Sf. Maria” din Iași, poți trimite un SMS cu 2 euro cu textul FAMILIE la 8845. Astfel poți acoperi costurile necesare transportului, cazării, meselor sau ale pachetelor cu bunuri de primă necesitate și vei contribui activ la susținerea continuității celor 3 Case Ronald McDonald. 

Donații online recurente

Poți să contribui la continuitatea activității Casei printr-o donație lunară online accesând link-ul rmhc.ro/doneaza. Banii se vor duce către asigurarea costurilor cu mâncarea, pachetele de primă necesitate sau alte costuri operaționale necesare cazării gratuite a familiilor copiilor bolnavi. 

Redirecționează 3,5%

Între lunile Ianuarie-Mai ale fiecărui an poți completa formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5 % din impozitul pe venit pentru a ajuta familiile cu copii internați pe perioade de lungă durată. Completând formularul 230, completezi o familie. 

Voluntariat

Voluntarii pot face diferența în viața copiilor și a familiilor care au nevoie de noi – gătind, salutând, ascultând, curățând sau pur și simplu fiind acolo și ajutând în orice fel pot. Făcând voluntariat poți contribui la compensarea costurilor și permite organizației să direcționeze mai multe donații către servicii de sprijinire a copiilor și a familiilor acestora. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a-ți folosi abilitățile și de a cunoaște oameni noi, în timp ce schimbi viața unei familii. Indiferent dacă poți ajuta o oră sau o zi, suntem aici pentru a te ajuta să găsești rolul potrivit pentru tine 

Persoane Juridice

Sponsorizare

Ne puteți sponsoriza pentru a contribui la susținerea activității Caselor Ronald McDonald. Tot ce trebuie să faceți este să completați acum un contract de sponsorizare și astfel ne veți ajuta să #ȚinemFamiliileÎmpreună!

Pentru anul 2023, puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit prin contract de sponsorizare.

Pentru anul 2022, mai puteți redirecționa până pe 25 decembrie din sumele rămase disponibile completând și depunând la ANAF Formularul 177.

Voluntariat corporativ

Oferim partenerilor noștri corporativi, mari și mici, oportunitatea ca personalul să se implice în acțiunile și programele noastre. Dacă sunteți o companie sau un angajat care caută oportunități de voluntariat corporativ, contactați-ne pentru a afla cum ne puteți ajuta. 

Adopt-A-Room

Programul oferă familiilor mult mai mult decât un acoperiș deasupra capului.

Contribuie la sprijinirea acestora în situații dificile, ajutându-le să se concentreze asupra a ceea ce este contează cel mai mult – copilul.