La începutul lunii mai 2020, parteneriatul demarat anul trecut între Banca Transilvania și Fundația pentru Copii Ronald McDonald se dezvoltă printr-o nouă oportunitate de implicare socială: donațiile pe telefon, prin aplicația BT Pay.

 

În contextul luptei împotriva COVID-19, Banca Transilvania face încă un pas pentru susținerea eforturilor organizațiilor non-guvernamentale partenere prin lansarea opțiunii donații în BT Pay. Fundația pentru Copii Ronald McDonald s-a implicat activ încă de la începutul pandemiei pentru a preveni și limita infectarea cu noul coronavirus, prin acțiuni de donații de echipamente și materiale de protecție pentru personalul din prima linie sau prin creșterea accesului și capacității de testare.

Detalii despre cauza Fundației pot fi găsite direct în aplicație, iar pașii pentru donație sunt următorii:

  1. Accesarea butonului “Susține ONG-urile și donează!”
  2. Selectarea ONG-ului
  3. Transferul de pe cardul de debit a unei sume între 5 și 4.000 de lei.

Comisionul aferent acestei donații este 0.

Aplicația BT Pay se descarcă gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android și iOS, după care trebuie adaugate cardurile online.

În 2019, prietenii de la Banca Transilvania implementau alături de Fundație inovația donațiilor cashless, prin terminale neasistate instalate în sediile Băncii și în rețeaua de restaurante McDonald’s, oferind clienților opțiunea de a face bine simplu și rapid, pentru a “Ține Familiile Împreună” în Casele Ronald McDonald. În această perioadă, în care distanțarea socială salvează vieți, ne bucurăm să fim partenerii unei noi oportunități de a susține comunitatea chiar și de la distanță, cu doar câteva clickuri. Mulțumim echipelor implicate și tuturor celor care aleg să susțină lupta împotriva efectelor COVID-19 cu orice donație.”

Andreea Cioban, Director Executiv Fundația pentru Copii Ronald McDonald

 

Fundația pentru Copii Ronald McDonald în lupta împotriva COVID-19


Pentru a oferi sprijin în lupta cu Covid-19, începând cu luna aprilie, Fundația pentru Copii Ronald McDonald oferă cazare gratuită personalului medical din Spitalele pentru Copii Grigore Alexandrescu din București și Louis Țurcanu din Timișoara în Casele Ronald McDonald aflate în incinta spitalelor. De asemenea, toate fondurile colectate de Fundație în lunile martie și aprilie sunt redirecționate pentru susținerea spitalelor de copii partenere cu echipamente de protecție, materiale și consumabile: Spitalele Louis Țurcanu din Timișoara, Grigore Alexandrescu și Marie Curie din București și Sf. Maria din Iași. Până acum, au fost distribuite 22.000 de mănuși, 12.000 de măști chirurgicale, 500 de kituri complete de protecție, 1 aparat profesional de curățenie, dezinfectanți. Fundația se implică și mai mult în lupta împotriva Covid-19 și donează 60.000 de euro pentru a susține lucrările de amenajare a secției ATI de la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan. Secția va deservi noul spital temporar ROL 2, care a fost ridicat pentru a asigura asistență medicală specializată pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

 

BT Pay pentru #bankingdeacasa


BT Pay ajuta peste 750.000 de clienti sa faca banking de acasa. Banca lanseaza frecvent facilitati in aplicatie, printre care, cele mai noi, posibilitatea de a adauga in BT Pay inclusiv carduri emise in Romania de alte banci si de fintech-uri, accesul la carduri BT in format digital inainte de a intra in posesia celor fizice, dar si accesul facil la informatii despre fiecare card in parte, necesare in cazul platilor online.

 

 

Distribuie pe