Banca Transilvania lansează împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald cutiile de donație contactless, continuând inițiativa începută anul trecut de a implica activ comunitatea de oameni care vor să susțină cauze sociale

Fundația pentru Copii Ronald McDonald este cel mai nou beneficiar al inițiativei lansate anul trecut de Banca TransilvaniaDonații contactless prin POS-uri dedicate. Cutiile de donații contactless vor fi amplasate începând cu luna aceasta în 10 restaurante McDonald’s din București și din țară, iar de luna viitoare ele vor fi atât în sucursalele Băncii Transilvania, cât și în locații partenere care vor fi comunicate ulterior.

5 lei este suma care poate fi donată de fiecare dată cu un card contactless emis de orice bancă, cu telefonul, prin aplicațiile BT Pay sau Apple Pay, respectiv cu oricare dintre accesoriile de plată BT: sticker, brățară sau ceas contactless.

Donațiile vor contribui la susținerea proiectelor Fundației pentru Copii Ronald McDonald, proiecte care oferă sprijin copiilor și familiilor acestora prin Casele Ronald McDonald sau prin dotările anuale cu echipamente și aparatură medicală către Spitalele de Copii din toată țara. În perioada imediat următoare, Fundația va începe lucrările pentru extinderea Casei Ronald McDonald din Timișoara cu 10 camere, construcția noii Case Ronald McDonald la Iași și va finaliza dotările cu aparatură medicală și echipamente non-medicale către trei spitale de copii din țară.

„Suntem extrem de mândri că Banca Transilvania a ales acest parteneriat cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald şi acest fapt ne responsabilizează şi mai mult în a duce mai departe misiunea noastră. Fiecare donație de 5 lei reprezintă un pas înainte pentru a-i ajuta pe cei mici să rămână alături de familiile lor pe timpul spitalizării. Pentru noi, sentimentul de casă departe de casă pe care îl aducem fiecărui părinte care ne trece pragul este cea mai mare împlinire” Amalia Năstase, Preşedinte al Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

 

 

„De 21 de ani, ne este poftă să facem bine! Suntem mereu alături de Fundația pentru Copii Ronald McDonald cu drag și cu suflet pentru că împărtășim aceleași valori, iar acest proiect inovator ne bucură pentru ocazia de a face bine atât de simplu alături de clienții și de partenerii noștri. Mulțumesc Băncii Transilvania pentru oportunitatea de implicare împreună, pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Vă așteptăm în restaurantele McDonald’s pentru a dărui împreună speranță și normalitate prin Casele Ronald McDonald și prin acțiunile care aduc spitalelor de copii aparatura și echipamentele extrem de necesare.” Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România și membru al Consiliului Director al Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

 

 

„Apreciem în mod deosebit McDonald’s, cultura sa organizațională şi oamenii săi, precum şi modul în care împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald schimbă în bine viața unor oameni chiar atunci când au nevoie de ajutor. Ne bucurăm să fim parte din această poveste pentru copii. Niciodată nu a fost mai uşor să facem donații ca acum, prin POS-uri contactless şi de aceea ne bucurăm că am reuşit să aducem tehnologia în proiecte de CSR, lansând în premieră cutiile de donații BT. Creştem astfel implicarea băncii în comunitate şi în viața oamenilor, mai ales atunci când este nevoie de apropierea noastră din toate punctele de vedere.” Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Distribuie pe