Andreea Cioban

Director Executiv

Andreea Cioban este Directorul Executiv al Fundației pentru Copii Ronald McDonald începând cu 2015. Are o experiență de peste 15 ani în mediul ONG și de business. Este pasionată de lucrurile făcute bine, responsabil și cu implicare pentru cei din jur. Se bucură să construiască echipe și inițiative cu impact în societate, să conecteze nevoi și soluții și să învețe în fiecare zi de la fiecare om cu care interacționează.

Adina Șerban

Director de Programe

Adina Marina Șerban este Directorul de Programe al Fundației pentru Copii Ronald McDonald și s-a alăturat echipei în 2017. Adina este doctor în științe politice și are o experiență de peste 18 ani în sectorul neguvernamental, în sectorul public și în mediul academic, atât în organizații care lucrează la firul ierbii cât și în organizații internaționale. A inițiat, implementat și cooordonat programe și proiecte menite să contribuie la dezvoltarea comunitară – cu precădere a comunităților vulnerabile și a fost mereu implicată în activiăți care au adus #binele mai aproape de aproape de oameni. Crede cu tărie că responsabilitatea individuală și implicarea fiecăruia sunt cele care fac lumea un pic mai bună și că parteneriatele public-privat sunt cheia schimbării sociale.

Ioana Ipate

Manager Operațional

A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și întotdeauna și-a dorit ca în activitatea sa profesională să se regăsească și acea parte de implicare, de rezultate care trec dincolo de cifre și influențează oamenii în mod pozitiv. În calitate de Manager Operațional în cadrul Fundației pentru Copii Ronald McDonald se bucură că poate contribui la oferirea unui suport real familiilor care sunt cazate în Casele Ronald McDonald prin serviciile puse la dispoziție acestora. Consideră că determinarea, responsabilizarea și implicarea sunt cele care contribuie la obținerea rezultatelor dorite și încearcă să le pună zilnic în practică.

Rodica Langa

Manager Casa Ronald McDonald București 

Rodica Langa este managerul Casei Ronald București. Este un om corect, muncitor și foarte tolerant cu principii pe care le respectă și care i-au definit caracterul și viața până în prezent. Îi place mult sa citească, îi plac animalele și florile și în special copiii. Îi place să asculte poveștile oamenilor, iar dacă aceștia au nevoie de ajutor întinde de fiecare dată o mână către ei. Este un bun coechipier, iubește oamenii, îi place ceea ce face în Casă și pune pasiune și dedicare în acest sens.

Daniela Cătăneț

Manager Casa Ronald McDonald Timișoara

Dani este un om simplu, o femeie ambițioasă care și-a făcut un scop din a se implica zi de zi în comunitatea în care trăiește, care iubește să fie în mijlocul oamenilor, să-i asculte și să își aducă aportul la îmbunătățirea vieților acestora. Este sufletul Casei Ronald McDonald Timișoara și datorită ei, acolo, mii de familii găsesc o „casă departe de casă”.

Georgiana Smera

Manager Casa Ronald McDonald Iași

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice și master în Managemntul Resurselor Umane, Georgiana iubește oamenii și interacțiunea cu ei. Este o persoană foarte energică, cu dorință de implicare și învățare. Îi place să lucreze cu oameni și pentru oameni, îi place să vadă că prin ceea ce face contribuie la mai bine. Îi plac copiii și să gatească. Respectul este esențialul în tot ceea ce face.

Simona Mihai

Manager de Programe

Simona este un om al BINELUI, al dreptății sociale și al comunității. Crede cu tărie în oameni, iubește copiii și tinerii și crede că fiecare om poate fi o resursă valoroasă pentru comunitatea din care face parte. Ca om crescut în ONG, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul dezvoltării comunitare, educație și lucru cu tinerii, vede și crește potențial în toți oamenii cu care interacționează. Experiența profesională a învățat-o că, dacă îți doresti cu adevărat, nimic nu este imposibil. De aceea, ca parte a echipei Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald, în calitate de Manager de Programe, vă invită alături de ea să construiți binele din jurul copiilor si familiilor aflate în nevoie. Vă promite că va fi o călătorie a autocunoașterii, a depășirii propriilor limite și un bun prilej de celebrare a puterii lui împreună.

Măriuca Radu

Manager Comunitatea de Est

În fiecare dintre domeniile în care a activat, indiferent că a fost vorba despre comunicare, branding sau despre construcții, Măriuca s-a implicat cu curiozitate și pasiune. Ea și-a dorit să simtă că face parte dintr-o familie în care este încurajată să dăruiască din inimă nu doar competențele pe care le are, ci și emoțiile sale și astfel să poată contribui la un Bine tangibil, concret și major în viețile altor oameni. Este foarte bucuroasă că a găsit în Fundația pentru Copii Ronald McDonald căminul și familia pe care le-a căutat și își dorește să continue cu succes tradiția faptelor bune.

Gabriela Lackzo

Psiholog Casa Ronald McDonald Timișoara

Gabriela se consideră o persoană empatică și dedicată nevoilor familiior beneficiarilor Casei Ronald McDonald Timisoara. Iubește oamenii și copiii, se încarcă pozitiv atunci când se află în preajma lor.

Satisfacția ei este atunci când reușește să aducă zâmbetul pe buzele celor aflați în suferință. Și cel mai important, iubește ceea ce fac!

Cosmin Cimpoiașu

Graphic Designer 

Cosmin Cimpoiașu este fericit că a reușit să-și transforme hobby-ul într-un job, dar este și mai fericit să o facă pentru Bine. Imaginația bogată și creativitatea le are pentru că se uita mult la desene animate când era mic, cel puțin așa îi place să creadă. Ascultă foarte multă muzică, dacă ar fi posibil ar asculta non-stop. Îi place foarte mult să facă glume, chiar dacă unele nu-i ies, el tot încearcă, râsul este medicament.