Adesea jucăriile de pluș devin personaje în poveștile fascinante ale copiilor. Doctori, super-eroi, astronauți, profesori. Deși nu pot vorbi, suntem convinși că fiecare dintre ele ascunde câte un secret.

Benny te ajută să ajuți. Cine e Benny?
Benny este un iepuraș adorabil cât o faptă bună.

Benny va fi prezent în fiecare restaurant McDonald’s din țară de unde îl și poți achiziționa și lua acasă. Profitul obținut din vânzarea sa va sprijini construirea și continuitatea activităților Caselor Ronald McDonald din incintele spitalelor pediatrice din țară.

Astfel, luându-l acasă pe Benny, în sânul familiei, vei putea contribui în mod direct la a ține alte familii împreună.

Cu fiecare iepuraș achiziționat, un copil bolnav va avea și mai multe șanse la o recuperare rapidă având părinții aproape. În fiecare an, zeci de mii de copii bolnavi din întreaga țară internați în spitalele pediatrice ajung să se aline singuri.

Casele Ronald McDonald sunt aici pentru a rezolva această problemă. În „casele departe de case” așa cum le numim noi, părinții micilor pacienți spitalizați pe perioade mai lungi de 7 zile se pot odihni, pot mânca și își pot aduna forțele pentru a putea fi alături de copil, totul absolut gratuit.

Ia-l acasă pe Benny pentru a afla cum poți să ajuți zi de zi pe cineva!

Îl puteți găsi pe Benny începând cu vineri, 22 aprilie și până pe 15 iunie în toate restaurantele McDonald’s din țară în limita stocului disponibil.

#TinemFamiliileImpreuna