Alături de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași

 

Fundația pentru Copii Ronald McDonald dă startul unei noi inițiative de suflet: o nouă campanie de strângere de fonduri, menită să ofere sprijin copiilor aflați sub tratament și să le asigure acestora accesul la cele mai performante echipamente medicale. Astfel, Fundația își propune să strângă fondurile necesare, 40.000 euro, pentru a dota Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași cu aparatura medicală pentru monitorizarea micuților pacienți, dar și pentru diagnosticarea mai rapidă a acestora.

Cu ajutorul aparaturii de monitorizare a pacienților și identificare a infecțiilor nosocomiale, aparat introdus în premieră într-un spital din România, copiii vor avea parte de o spitalizare mai sigură, din prima și până în ultima zi a tratamentului. Pentru cei peste 33.000 de copii care ajung anual în stare gravă la spitalul de pediatrie din Iași, acest aparat reprezintă un sprijin real, permițând prevenția infecțiilor și contribuind la o recuperare mai rapidă.

Totodată, Fundația își propune să doteze spitalul și cu un aparat medical de înaltă performanță dedicat blocului operator ORL. Cu ajutorul acestuia, echipa medicală va avea posibilitatea să diagnosticheze mai ușor cei aproximativ 300-350 de copii care trec pragul secției în fiecare an.Prin acest demers, Fundația pentru Copii Ronald McDonald își continuă activitatea în sprijinul spitalelor de pediatrie din România și își reafirmă implicarea pentru a oferi speranță și încredere micuților pacienți și familiilor acestora, susținând accesul la îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate.

Puteți susține campania de strângere de fonduri cu o donație online sau, dacă reprezentați o companie, prin completarea contractului de sponsorizare și transmiterea lui către noi. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la: fundatia@ro.mcd.com / 0733337449.

Până acum am strâns

din cei 40.000 euro TARGET

40.000 euro

Sponsori

#AlăturiDeSpitalelePentruCopii

#SprijinPentruIași