Valoarea donației este de 2 Euro/lună. Pentru a opri donația lunară trimite mesajul FAMILIE STOP la 8845. Suma alocată cauzei este de 2 Euro (nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament). În rețelele Digi Mobil, Orange și Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile și Vodafone Romania.

Ne dorim ca împreună să construim o lume în care toți copiii au acces la îngrijirile medicale de care au nevoie, iar familiile acestora să fie sprijinite și implicate activ în îngrijirea micilor pacienți.

Lucrăm îndeaproape cu spitalele pediatrice partenere pentru a sprijini îngrijirea centrată pe familie, oferind familiilor un loc unde să stea, la câțiva pași de patul de spital al copilul.

Mesaje de suflet din partea părinților din Casele Ronald McDonald

Încep prin a spune că sunt de prisos cuvintele în ceea ce privește cazarea și facilitățile oferite în Casa Ronald McDonald Timișoara.

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și ajutorul oferit pe parcursul șederii de la întreg personalul.

Pot spune că am cunoscut și am auzit povești foarte impresionante despre mămicile cazate aici, cu care am creat o legătură specială cu fiecare în parte.

Închei prin a mulțumi încă o dată pentru serviciile oferite.

Fiat Ioana-Camelia, Caransebeș, Caraș-Severin

Am trecut printr-o experiență foarte neplăcută, am ajuns la Timișoara cu copilul meu nou născut prematur, îmi era foarte frică de ce se poate întâmpla cu fetița mea, când am născut-o avea un kilogram și 240 de grame.

Eu nu știam unde o să stau, dar am găsit foarte mare sprijin la Casa Ronald McDonald. Nu îmi venea a crede cum am fost primită, persoanele de aici sunt foarte deosebite, nu am cuvinte de mulțumire pentru ei. Mă rog la bunul Dumnezeu să le dea sănătate familiilor acestora.

Mulțumesc pentru tot ce mi-a fost oferit aici, cazare, mâncare și confort. Mii și mii de mulțumiri!

Emilia Epuran, Rovinari, jud. Gorj

Casele Ronald McDonald

Casa Ronald McDonald București

Povestea Caselor Ronald McDonald în România a început la data de 18 noiembrie 2003 în curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București. Pe lângă faptul că dispune de 16 camere, Casa Ronald McDonald București oferă familiilor posibilitatea de a găti împreună, de a mânca împreună și de a împărtăși experiențele lor. Aici, părinții vor găsi și o cameră comună de relaxare, bucătărie complet utilată și spațiu de joacă pentru copii.

Casa Ronald McDonald Timișoara

Casa Ronald McDonald Timișoara a fost inaugurată la 5 august 2008. Aceasta se află în incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” și dispune de zone comune, cum ar fi camera de zi, bucătăria, spălătoria sau camera de joacă. În 2019 Casa a fost extinsă cu încă 10 camere, în prezent având 24 de camere cu baie proprie.

Casa Ronald McDonald Iași

În 2021 am dat startul construcției celei de a treia Case Ronald McDonald. Visul nostru de a deschide o „casă departe de casă” și în zona de Nord-Est a țării a devenit realitate. La 26 mai 2022 Casa Ronald McDonald Iași și-a deschis ușile, începând să deservească Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf.Maria”, unde anual ajung peste 50.000 de copii bolnavi. Sunt puse la dispoziție 19 camere cu baie proprie, zone comune și o zonă de joacă pentru copii. Acest proiect a fost rezultatul unei imense adunări de forțe în jurul unei comunități unite și solide. Construirea acestei „case departe de casă” se datorează în special oamenilor minunați care au sprijinit acest proiect încă de la prima săpătură a fundației.

Alte metode prin care vă puteți implica

Completarea formularului 230

Mai multe detalii aici