Împreună cu colegii noștri de la RMHC Ucraina am pus la cale o acțiune care să ducă peste graniță produsele absolut necesare celor care, din păcate, trec prin vremuri foarte grele. Tirul încărcat de ajutoare a ajuns duminică la destinație: Crucea Roșie Nicolaev, unde peste 10.000 de persoane au beneficiat de produse de igienă, haine noi și dezinfectanți.  

 

Grija pentru cei aflați în suferință nu s-a oprit aici. Fundația pentru Copii Ronald McDonald România a sprijinit colegii Fundației Ronald McDonald din Letonia să trimită un ecograf portabil pentru Caravana medicală mobilă din Ucraina. La finalul anului, Fundația a susținut proiectul Direcției de Asistență Socială a Municipiului București de la Romexpo cu 15 tone de alimente de bază, ce au fost distribuite familiilor ucrainene beneficiare ale centrului.


La începutul anului 2023, pe 20 februarie, al doilea transport umanitar a plecat către Ucraina.  De data aceasta ajutorul a constat în trimiterea a 17 tone de conserve cu carne și legume, conserve pentru pachetele alimentare ce au ajuns la 33.000 de familii ucrainene rămase în zonele de război.

Faptele bune nu au granițe, iar generozitatea oamenilor le dă forță. Cu acest gând, Fundația pentru Copii Ronald McDonald, cu sprijinul grupului Hili Ventures, a realizat trei transporturi umanitare cu produse de primă necesitate care au ajuns la peste 65.000 de familii ucrainene rămase în zonele afectate de război.

Uniți în dorința de a ajuta familiile vulnerabile și pentru a bucura copii rămași într-o țară în care războiul lasă urme și durere, în luna aprilie a acestui an, a fost trimis un transport umanitar către Ucraina, constând în 8 tone cu dulciuri. Și alți susținători s-au alăturat demersului: De Silva Exclusiv a sponsorizat transportul cu 12 paleți cu produse, în timp ce Havi, unul dintre partenerii de tradiție ai Fundației, a susținut demersul din punct de vedere logistic.

Distribuie pe