Voluntarii țin familiile împreună!

Voluntarii sunt parte din povestea noastră cu un rol important în derularea programelor desfășurate în cadrul fundației și cu ajutorul cărora reușim, de 25 de ani, să ținem familiile împreună și să le oferim copiilor șansa de a avea acces la îngrijiri medicale și la o recuperare rapidă, având familia alături în cele 3 Case Ronald McDonald din București, Timișoara și Iași.

Echipe corporate

Ai oportunitatea de a face voluntariat împreună cu echipa ta!

Persoane individuale

Vii singur și ai parte de experiențe noi, într-o echipă dornică să te cunoască.

Persoane specializate

Îți valorifici cunoștințele și abilitățile prin sprijin oferit familiilor micilor pacienți.

Ajută-ne să facem Bine!

Compasiunea, entuziasmul, bucuria, responsabilitatea, curajul, inițiativa și implicare ta se convertesc în timp dedicat faptelor bune și ai oportunitatea:

  • Să fii alături de familiile cazate în una din cele trei Casele Ronald McDonald din București, Timișoara ori Iași, prin activități dedicate părinților și copiilor cazați;
  • Să te implici în activitatea administrativă a Casei Ronald McDonald din București, Timișoara ori Iași;
  • Să oferi suport în comunicare și fundraising la sediul Fundației din București.

Ce trebuie să mai știi

  • Poți face voluntariat individual sau împreună cu echipa ta;
  • Ai posibilitatea de a alege activitatea în care îți dorești să te implici sau poți propune activități noi;
  • Ai un program flexibil, în acord cu agenda ta personală;
  • Faci parte dintr-o comunitate care dezvoltă acțiuni de responsabilitate socială;
  • Creezi legături cu oamenii din echipa ta sau cu persoane noi, având oportunitatea să construiești Binele în comunitatea din care faci parte.
  • Poți face voluntariat doar într-unul dintre cele 3 orașe ( București, Timișoara sau Iași), unde există Case Ronald McDonald.

Programe speciale de voluntariat

#DămGustBineluiÎmpreună

Alături de colegii tăi, poți să le amintești familiilor din Casele Ronald McDonald de gustul de acasă, prin pregătirea unei mese calde pentru prânz sau cină.

Ziua Porților Deschise la Casele Ronald

Voluntarii au oportunitatea să se alăture echipei noastre din Case, să socializeze cu familiile cazate și să participe, în funcție de timpul disponibil, una sau două ore, la diverse activități, precum ateliere handmade, pregătirea pachetelor de bun venit, îndeplinirea de mici sarcini, organizarea spațiilor sau etichetarea și catalogarea donațiilor.

Din inima voluntarilor

“Îmi este greu să descriu experiența aceasta, nu cred că se descrie, ci se simte. Am început să fac terapie în regim de voluntariat din dorința de a ajuta alți oameni. Pe parcurs mi-am dat seama că ei mă ajută pe mine. Sunt povesti grele, emoționante, unele tragice, unele fericite, unele incerte, pline de speranță sau din contra, de acceptare și resemnare. Mamele sunt niște eroine. Cea mai mare recompensă pentru mine este când, la final de sesiune, mă iau în brațe cu lacrimi în ochi și îmi spun că le face bine să vorbească. 

Este o experiență pe care o recomand tuturor și care pe mine m-a schimbat în foarte multe moduri.”

Nona Pârvulescu – Psiholog voluntar, Casa Ronald McDonald București

Devino voluntar!

Contactează-ne telefonic la 0723.140.787 sau scrie-ne pe email la adresa simona.mihai@ro.mcd.com și stabilește o întâlnire cu un coordonator de voluntari.

Fă-ne o vizită în Casa Ronald McDonald din București, Timișoara sau Iași, și vezi în ce mediu ai oportunitatea să îți desfășori activitatea

Voluntarii care ne-au trecut pragul!