Programele Fundației pentru Copii Ronald McDonald sprijină familiile oferind stabilitate și resurse vitale pentru a se concentra pe ceea ce este cel mai important – copilul lor. Casele Ronald McDonald oferă familiilor oportunitatea de a interacționa mai de aproape cu echipa de îngrijire a copilului lor. 

  

Fundația sprijină îngrijirea centrată pe familie prin: 

– Creșterea accesului la îngrijiri medicale necesare pentru copiii grav bolnavi care trebuie să călătorească distanțe lungi; 

– Oferirea confortului  și sprijinului emoțional și fizic familiilor care sunt cazate în Casele Ronald McDonald; 

– Îmbunătățirea experienței de spitalizare a copilului; 

– Îmbunătățirea capacității de a face față a familiei, precum și a recuperării copilului. 

 

Majoritatea administrațiilor spitalelor pediatrice din întreaga lume au fost de acord cu rolul semnificativ și important pe care îl joacă programul Caselor Ronald McDonald pentru familii. Peste 90% consideră că aceste Case au redus stresul și costurile familiilor. Nevoile de cazare sunt un factor de stres semnificativ pentru familiile cu copii grav bolnavi, în special atunci când aceștia călătoresc pe distanțe mari și, astfel, Fundația pentru Copii Ronald McDonald contribuie activ la îmbunătățirea capacității de adaptare a familiei și a rezistenței în timpul spitalizării pediatrice. 

Distribuie pe